sábado, 19 de octubre de 2013

Νατάλια Ντουσοπούλου

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, πριν καν ολοκληρώσει το σχολείο, η Νατάλια Ντουσοπούλου συστήνεται με την πρώτη της επαγγελματική επιτυχία.

Τότε ζούσε στο Λονδίνο και μέσω ενός κοινού φίλου γνωρίστηκε με το διάσημο τραγουδιστή της Τουρκίας Μουσταφά Σαντάλ. Της προτείνει ένα ντουέτο κι έτσι η Νατάλια άρχισε να περνάει το χρόνο της ανάμεσα στο American School of London τις καθημερινές και στην Τουρκία για τις συναυλίες της και την προώθηση του cd τους τα Σαββατοκύριακα. Μετά έφυγε για τη Νέα Υόρκη και στην ηλικία των 20 χρόνων η Κωνσταντινούπολη μπήκε και πάλι στη ζωή της. 

Δεύτερη συνεργασία με τον Μουσταφά Σαντάλ, cd-single, video clips, πρώτος προσωπικός δίσκος και συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία «Number One». Δύο ολόκληρους μήνες βλέπει το όνομά της σταθερό στην πρώτη θέση των charts της γείτονος. Λατρεύει τη θάλασσα, γι αυτό και επέλεξε στην Πόλη να μείνει στο Μπεμπέκι -ελληνική περιοχή, όπου μένουν μεταξύ άλλων η Τανσού Τσιλέρ και ο Μπουλέντ Ετζεβίτ- όπου τα σπίτια βρέχονται από το Βόσπορο. 

Τη θεωρεί πόλη - μυστήριο, κάτι που δεν βρίσκεις αλλού, και βεβαιώνει ότι η εμπειρία της Πόλης την έκανε πιο δυναμική, περισσότερο και από την εμπειρία της Νέας Υόρκης. Και μετά ήρθαν τα «Σύνορα της Αγάπης», τα οποία την έκαναν ευρέως γνωστή και στην Ελλάδα. Φέτος το χειμώνα εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ο καινούργιος της δίσκος στην Ελλάδα. Φωτογραφήθηκε στο bar-restaurant Buzada, το οποίο βρίσκεται στο μοναδικό νησί στη μέση του Βοσπόρου.

No hay comentarios.:

Publicar un comentario